Сторінки

суботу, 21 травня 2011 р.

Гугл адвордс і його ефективність

Гугл надає нам можливість не тільки заробляти на адсенсі, але і витрачати ті кошти, а також не зароблені на адсенсі а просто введені туди із банківської картки. Ми можемо витратити їх на власне рекламування. Тобто ця контекстна реклама, яку ви розміщуєте у себе на сайті буде показувати наші оголошення і хтось буде по них клікати та переходити на наш сайт.

Які ж переваги такої реклами? По перше це дасть нам відвідувачів на ресурс. Я воно дасть? Треба правильно скласти зміст такої реклами. Тобто, щоб вона провокувала людей на якісь дії. Коли люди будуть вводити у гуглі запит пов’язаний із нашою рекламою то його видасть на перших місцях у видачі.

Відповідно, якщо хтось зайде на наш сайт, а якщо це інтернет-магазин, то принесе нам прибуток, купивши якийсь наш товар, або просто знову клікнувши по контекстній рекламі. Так ми зможемо хоч відбити витрати на адвордс.

Серед недоліків напевне немає нічого. Хіба те, що ми платимо за покази а не за кліки. Тобто якщо ви купити 1000 показів, то переходів може бути 500 а може бути 10 або жодного. Тут як то кажеш не вгадаєш, як насправді. Тому таким треба займатися, якщо є зайві зароблені гроші, які треба кудись вкласти в якості експерименту.


Любите танцевать но у вас ето плохо получаэтся? Тогда вам нужно в академию танца латина киев где вас научат горячим латиноамериканским танцам начиная от простых па. Потом вам будет не стыдно танцевать на вечеринках и балах.

Немає коментарів:

Дописати коментар