Сторінки

середу, 1 червня 2011 р.

Всі в очікуванні піару

Скоро настане подія, яку всі так довго чекають. А саме мє бути ап піару гугла. Всі багато працювали, нарощували масу посилань, робили грамотну перелінковку. І це все робилось заради піару. Адже чим більший піар, тим краще, бо ваш сайт має траст, тобто вагу в очах пошукових систем.

Якщо наприклад хтось хоче знайти "автошколи харків" і введе цей запит у гуглі, то він отримає купу результатів. І багато сайтів будуть мати однаково гарно прооптимізовані сторінки, заточені ключові запити. Але перевага буде віддана тим сайтам, у яких піар більший. Тобто це впливає на видачу.

Але це тільки початок, бо на піарі також і заробляють гроші. Наприклад у сапі посилання із піаром коштують на порядок вище. Також можна впихнути свій сайт у біржу гетготлінкс, де важливим є піар.

Ще в блогуні напевне буде приходити більше заявок, на сайти із піаром. Тому можна сказати, що піар є дуже важливим показником для здобуття трафіку на сайт і інших речей, зокрема трастовості і поваги навіть з боку споживачів інформації, або простіше — інтернет-юзерів.

Если вы хотите научится ездить на автомобиле, то автошколы Харьков именно то, што вы искали.

Немає коментарів:

Дописати коментар