Сторінки

суботу, 15 жовтня 2011 р.

Заробіток на сапі чи заробіток на салі?

Заробіток на сапі, і нашо про то таке пишут всякі люди. Кращий заробіток це заробіток на салі, сало робиться із свині і воно набагато смачніше як сапа. Ну як на сапі заробиш? Хіба нею бульбу сапати і потім продавати. Але краще все скомбінувати, тобто заробіток на сапі це сапання бульби, яку потім їсть свиня із якої робиться сало. Круто вийде)

Заробіток в інтернеті також можливий не тільки на сапі але і на салі. Правда треба створити інтернет-магазин по продажу сала. От було б круто торгувати салом через інтернет)
Покупці скоріш за все б появилися, правда його скуштувати було б тяжко. Та цю ідею потрібно просунути, а щоб це зробити, треба щоб люди знайшли цю статтю. Сало це любимий продукт українців, і навіть якщо ви заробляєте в інтернеті, то повинні знати що поєднання таких речей як :
{

заробіток в інтернеті


заробіток на салі


інтернет-магазин по продажу сала


}
принесе вам щастя.

Це вам не продаж посилань. Заробіток в інтернеті повинен бути цікавим і смачним і нам у цьому допоможе сало, яке ми будемо продавати нараховуючи гроші на вебмані. Скоро всі вуйки у селі будуть мати свої інтернет-магазини і не тільки по продажу сала, але й можливо ще й самогону.

Немає коментарів:

Дописати коментар