Сторінки

четвер, 19 травня 2011 р.

Як спамити

Як спамити? Цим питанням замислюється багато починаючих блогерів,  сайтобудівників, а також звісно просто спамерів. Бо спамери також люблять заробляти в інтернеті невеликі копійки. Спамлять для того, щоб збільшити видачу свого ресурсу у пошукових системах, а також щоб підняти пузомірки.

Щоб заспамити той чи інший блог, сайт чи форум, треба залишити у ньому діюче посилання на інший ресурс, наприклад на свій. Пошуковий робот зайде на цей ресурс і проіндексує цю сцилку. Потім за допомогою спеціальних систем ви зможете перевірити чи ссилається сайт, на якому ви проспамили на ваш сайт. 

Звісно різні там вебмайстри, яким належить ресурс де ви спамите, можуть закривати від індексації ваші посилання, які ви їм наспамили, атрибутами ноіндекс і нофоллов. Або застосовувати редірект. Та я бачу що навіть такі посилання пошукові системи враховують і індексують. Напевне вага їх менша але все одно, треба давити кількістю. 

Де ж можна наспамити? Можна наприклад на форумах. Треба зареєструватися і залишити посилання у профілі на свій блог, або на сайт який ви хочете проспамити. Потім треба щось написати людське на тому форумі. Крім того може бути, що не можна залишити посилання у профілі. Та все одно варто зареєструватися на такому форумі. 

Так собі на перспективу. Пишіть кілька дописів на форумі і вам відкриється можливість залишити посилання у профілі і створити свій рекламний підпис із вашим посиланням. Ці посилання дадуть вам тіц і пр а також місце у топах пошукових систем.

Есть качественная фотостудия которой руководит фотограф Григорий Игнатьев. Если вам нужны фото то фотостудия СПб именно для вас и вашых близких.

Немає коментарів:

Дописати коментар