Сторінки

четвер, 19 травня 2011 р.

Статистика сайту, для чого вона?

Колись, коли я починав вести інтернет-бізнес, то не знав про існування лічильників. Тому писав все що попало. Та потім дізнався  про пошукову оптимізацію  і треба визначати чи дає вона результати за допомогою лічильника.  Тобто чи переходять за ключовими фразами на ваш сайт.

Є багато різних лічильників для сайту. Це лівеінтернет, гугл аналітікс, лічильник він мейлру, від яндекса є також українські лічильники, майкоунтер. Говорять багато про гугл аналітікс і його ефективність. Коли я створив перший свій блог на платному хостингу то я його був і поставив, але він для мене виявився занадто складним, як для новачка.

Тому я взяв і поміняв його на лівеінтернет. Цей лічильник набагато простіший за інші. Тут потрібно розмістити всього один код на сторінці . Однак перед цим звісно треба зареєструватися на лівеінтернет. Птмі просто клацаєте по лічильнику і дивитеся статистику, скільки зайшло на ваш сайт.

Там можна подивитися ключові слова. Потім дивитсеь на розмір аудиторії, яка заходить на ваш ресурс. Далі вам відкривається можливість перевірити джерела трафіку на ваш сайт. Їх там може бути багато, як із соціальних мереж так із пошукових систем. Можна навіть перевірити позиції власного сайту у пошукових системах. Це також дуже цікава можливість.

Це дає вам можливість ретельно все аналізувати і вирішувати — які пошукові запити просувати, а які ігнорувати, як непотрібні і неактуальні.

Настало время занятся своей дачей или огородом около вашего дома. Нужно подумать об огурцах и томатах, и о  других полезных растениях. Вам обязательно понадобяться парники у которых овощи будут гораздо больше и вкуснее, а также скорее будут созревать.

Немає коментарів:

Дописати коментар